OBČNI ZBOR OZVVS IDRIJA – CERKNO

V soboto, 17.3.2018 smo se člani Društva veteranov Sever Severne Primorske na povabilo OZVVS Idrija – Cerkno udeležili Občnega zbora njihovega Društva, ki je potekal v prostorih restavracije koncerna Kolektor v Idriji.

V imenu našega Društva je prisotne pozdravil Izidor Krapež, predsednik pododbora Ajdovščina-Vipava, ki jim je zaželel še tako naprej dobro sodelovanje in uspešno realizacijo zastavljenih načrtov v letu 2018.

Z območnim združenjem dobro sodelujemo na številnih področjih in prepričani smo, da bo tako sodelovanje še naprej. Ob tej priložnosti je bil naš član Vid Šibelja s strani njihovega Društva deležen podelitve Spominske plakete ZVVS, za kar se jim je zahvalil v zavezi na še nadaljnje sodelovanje in  dokumentiranja zgodovinskega spomina, spominskih prireditev, ki so posvečene tako narodnoosvobodilni vojni kot osamosvojitveni vojni leta 1991.

Na koncu  dnevnega reda se nam je predsednik OZVVS Zorko Velikanje zahvalil za udeležbo. Sledilo je prijetno družabno srečanje.

Fotografije: Erika GERBEC