POMOč DUŠANU KOMARJU

Konec lanskega novembra je generalni direktor policije Stanislav Veniger gostil nekdanje generalne direktorje, ki so slovensko policijo vodili od leta 1998. Na srečanju, ki so se ga udeležili Janko Goršek, Jože Romšek, Darko Anželj, Stanislav Veniger, Marko Pogorevc, Andrej Podvršič in Borut Likar, so na pobudo Venigerja zbrali še 800 evrov za Dušana Komarja. Zbrana sredstva so predali Policijski upravi Nova Gorica, kjer so za Dušana v petek, 24. januarja 2014, pripravili sprejem. Dušana sta sprejela direktor Policijske uprave Nova Gorica Fabjan Kontestabile in komandir Policijske postaje Tolmin Danijel Vračun, ki sta ga seznanila z zneskom, zbranim s strani generalnih direktorjev policije. Ob tej priložnosti je Komar med drugim poudaril, da je zelo vesel, da so se tudi sedanji in nekdanji vodilni v slovenski policiji odločili za takšno obliko pomoči in da izjemno ceni takšno gesto, saj dokazuje, da upokojeni delavci policije niso pozabljeni.