TEKMOVANJE V STRELJANJU Z ZRAČNO PUŠKO

V soboto 27.11.2021 je društvo v počastitev spominskega dne Združenja Sever organiziralo  streljanje z zračno puško na  strelišču  strelskega društva Panovec v Solkanu.

Tekmovanja se je udeležilo 7 ekip  in en posameznik. Celotno strokovno organizacijo je prevzelo strelsko društvo Panovec, ki je zagotovilo tudi sodnike  in izračun rezultatov.

Med ekipami je zmagala ekipa Strelskega športnega društva Tolmin, drugo uvrščena je bila ekipa  Policijskega veteranskega društva  SEVER za Dolenjsko in Belo krajino, tretje uvrščena ekipa ja pa je bila ekipa  Društva vojnih invalidov  Severne Primorske.

Med posamezniki  v moški konkurenci je bila najboljši Kobal Tomaž SŠK Tolmin, drugo mesto je zasedel  Županc Peter iz  ekipe PVD SEVER Dolenjske in Bela Krajina, tretji pa je bil Grosar  Aleksander iz SŠK Tolmin.

Med ženskami  je prvo mesto zasedla Manca Maver iz SŠK Tolmin, druga je bila Lidija Fabian iz  PDV Sever Dolenska in Bela Krajina, tretje mesto pa je zasedla  Cvetka Temlin iz PVD za Pomurje.

Prehodni pokal je prejela ekipa SŠK Tolmin

 Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo. Zahvaljujemo se tudi članom društva za pomoč pri organizaciji tekmovanja.