ZAKLJUčENO PRVENSTVO V POLICIJSKEM SITUACIJSKO-TAKTIčNEM STRELJANJU

Admin
Na strelišču črnotiče pri črnem Kalu je v soboto, 8. oktobra 2011 potekalo šesto tekmovanje v policijskem situacijsko-taktičnem streljanju. To je bila zadnja tekma letos in je bila posvečena 20. obletnici odhoda zadnjega vojaka Jugoslovanske armade iz Slovenije. Tekmovanja, ki je obsegalo šest prog, se je udeležilo 45 policistk in policistov ter 53 strelk in strelcev v odprti kategoriji. Barve našega društva so v kategoriji policisti zastopali Andrej Djogič, Rok Cuder Miran Marega in Marko Jarc, ki je nastopal v odprti kategoriji. Najboljši med njimi je bil Miran, ki se je uvrstil na 3. mesto. Andrej je zasedel 23. mesto, Rok 33. mesto, Marko pa se je v svoji kategoriji uvrstil na 25. mesto. Ekipno so bili naši tekmovalci uvrščeni 7. mesto med 19 ekipami. Tekmovanje je bilo zadnje v koledarskem letu in je štelo tudi kot finale prvenstva. Kot uvrstitev v državnem prvenstvu šteje rezultat petih najboljših uvrstitev. Tako je državni podprvak postal naš član Martin Humar, na 4. mesto v prvenstvu se je uvrstil Miran Marega, na 9. mesto Herman Okroglič, Roman Gobec pa na 19. mesto. NAŠIM TEKMOVALCEV ISKRENO čESTITAMO ! Besedilo in foto: M. Marega